Pentru medici

Avantajele Octodoc

Avantajele Octodoc

Telemedicină intuitivă

E-medicina este viitorul. Cu ajutorul platformei inteligente Octodoc te adaptezi rapid și simplu la lumea digitală, și îți ușurezi substanțial munca.

Organizare mai bună a datelor

Gestionezi mai eficient dosarele pacienților. Ai tot istoricul la îndemână și poți emite electronic rețete și trimiteri medicale, totul în condiții de maximă siguranță a datelor.

Număr mai mare de pacienți

Poți ajunge la mai mulți oameni care locuiesc la mare distanță. Vei ajuta astfel și grupurile vulnerabile. În plus, extinzi numărul de pacienți și îți crești veniturile.

Experiență digitală superioară

Cu tehnologia hibrid a dispozitivului Octodoc pacientul poate face un preconsult, chiar înainte de consultația online (ex. ECG, saturație oxigen, etc.). Vei depăși limitele virtuale.

Echipament IT ultramodern

Uiți de problemele calculatorului învechit și te concentrezi mai mult pe practica medicală. Utilizatorii Octodoc beneficiază de tehnologie pe care se pot baza.

Management mai bun al timpului

Cu ajutorul inovației Octodoc și a echipei de asistență clienți vei uita de grija managementului programărilor. Vei avea mai mult timp să te ocupi de ce contează.

Dispozitivul Octodoc este prietenos și cu pacienții cu deficiențe locomotorii, de vedere, sau de comunicare.

Testele de rutină sunt disponibile în funcție de modelul și configurația dispozitivelor Octodoc din proximitatea pacienților tăi.

Echipa Octodoc dezvoltă și un program de modernizare gratuită a echipamentelor IT ale medicilor. Vom reveni cu noutăți.

Experiența medicilor cu Octodoc

„Foarte util și ușor de folosit! E ca și cum am propriul meu cabinet online. Am mult mai mulți pacienți ca înainte, și îi pot vedea mai des!”

Andreea Olteanu | Medic de familie, Giurgiu

„Mi-e mai ușor cu programările și emiterea rețetelor medicale, și am mai mult timp pentru pacienții mei.”

Anton Paraschiv | Medic de familie, Brăila

„În sfârșit pot consilia în mod civilizat pacienții care stau la zeci de kilometri de spital, fără să îi pun pe drumuri fără motive medicale!”

Eugen Bunescu | Medic de familie, Buzău