Pentru pacienți

Avantajele Octodoc

Avantajele Octodoc

Consultanții medicale de la distanță

Vezi medicul potrivit fără să mergi la mare distanță. Practic, te bucuri de propriul cabinet-video pentru recomandări medicale și bilete de trimitere la analize.

Servicii de sănătate compensate

Te bucuri de toate beneficiile asigurării tale C.A.S., fără costuri suplimentare. În funcție de nevoie, vei putea opta și pentru servicii medicale online contra cost.

Rețete medicale electronice

Medicul îți reînnoiește rețeta sau modifică schema de tratament online. Mai mult, poți tipări documentele medicale direct de la chioșcul Octodoc din localitatea ta.

Telemedicină asistată virtual

Octodoc este prietenos și cu persoanele cu deficiențe locomotorii, de vedere, sau de comunicare. Când folosești dispozitivul, un agent de asistență clienți te va ghida pas cu pas.

Teste medicale de rutină

Poți face pe loc un preconsult de bază folosind tehnologia intuitivă Octodoc – măsurare: tensiune arterială, saturație oxigen și puls, temperatură, și multe altele.

Suport telefonic și online

Ai la dispoziție o linie telefonică gratuită pentru programări 7 zile din 7. În plus, poți face direct direct programări folosind aplicația Octodoc de pe computer sau telefon.

Dispozitivul Octodoc este prietenos și cu persoanele cu deficiențe locomotorii, de vedere, sau de comunicare.

Testele de rutină sunt disponibile în funcție de modelul și configurația dispozitivelor Octodoc din proximitatea ta.

Experiența pacienților cu Octodoc

„Am scăpat de ore întregi de drumuri și stat la coadă! Mi-e greu să merg, am dureri de spate. Acum merg la medic doar când mă cheamă el la control la spital. Medicamentele și consultațiile le rezolvăm cu Octodoc-ul.”

Ecaterina Barbu | Pensionară, Comuna Odobești

„N-am aparat de tensiune acasă și noi n-avem doctor în sat. Acum vin aici și mă controlez. Dacă mi-e rău vorbesc cu un medic pentru tratament sau analize. Mă ajută domnișoara de pe video să iau tensiunea și să fac programare la doctor.”

Paul Maior | Pensionar, Sat Pralea

Foarte amabile fetele Octodoc! Îmi iau temperatura, tensiunea… Mă cântăresc. Și doctorii îmi dau rețeta și îmi spun când să merg la cabinet la analize.

Florica Panait | Pensionar, Sat Călțuna