Octodoc premiat la Gala Club Antreprenor 2024 pentru inovație în telemedicină

Club Antreprenor – revistă de educație, cultură și acțiune antreprenorială a organizat joi, 14 martie 2024, cea de-a XIV-a ediție a Galei Club Antreprenor, eveniment în cadrul căruia s-a lansat numărul 13 al publicației cu același nume, și a găzduit peste 100 de lideri în afaceri – antreprenori, consultanți, reprezentanți ai asociațiilor profesionale și patronale din România, jurnaliști, etc.

ÎNREGISTRARE VIDEO GALA CLUB ANTREPRENOR 2024

Ceremonia de decernare a avut loc în Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie București într-un ambient plin de rafinament, iar managementului Octodoc i s-a înmânat premiul special pentru inovație.

MARIUS TOMA – Cofondator Octodoc: “Drumul Octodoc a început cu o idee verbalizată cu 3 ani în urmă, imediat după pandemie – punându-ne importanta întrebare: «Cum fac oamenii din zone izolate fără posibilități de comunicare moderne să ia legatura cu medicii pentru un consult medical – fără a fi nevoiți să se deplaseze sute de kilometri și fără a sta la cozi interminabile pe holurile spitalelor?» 

Iată că o viziune de acum 3 ani s-a materializat astăzi printr-un echipament multifuncțional care a reprezentat una dintre revelațiile de larg interes ale târgului de inovație de nișă MEDICA, din Düsseldorf. Pentru noi acest dispozitiv de telemedicină reprezintă un pariu pentru o Românie mai sănătoasă, un pariu pentru pacienți care sunt mai aproape de medici, pentru oameni mai viguroși și mai voioși, cu posibilitatea de a interacționa cu sistemul sanitar mult mai simplu și mai ușor față de cum o fac în momentul de față. Nu suntem niște împătimiți ai jocurilor de noroc, însă vă asigur că facem tot ce ne stă în putință ca acest pariu să nu fie unul pierdut, și că veți tot auzi de Octodoc în perioada care urmează.“

Echipamentul hibrid de telemedicină cu asistență video integrată se află în etapa de finalizare a producției și a implementării software, urmând să fie accesibil publicului în curând, deopotrivă în regim C.A.S. și cu plată.

Mai multe informații sunt disponibile via octodoc.ro. Pentru oportunități de parteneriere strategică, detalii comerciale, sau programări de sesiuni demo – consultanții Octodoc vă stau la dispoziție cu promptitudine la adresa de e-mail sales@octodoc.ro.

Sursă: ClubAntreprenor.ro

Categorii

Urmărește comunitatea digitală Octodoc!